08-19-2025, 07:57 PM
Tıbbi Mümessil
MEGA FARMA İLAÇ ve KOZ.SAN.TİC.PAZ.LTD.ŞTİ
Ankara, Bursa, İstanbul(Avr.), İzmir, Kırklareli, Kocaeli (İzmit), Sakarya (Adapazarı), Tekirdağ, İstanbul(Asya)
Genel Nitelikler
*Üniversitelerin lisans veya ön lisans bölümlerinden mezun,
*İlaç sektöründe Tıbbi Tanıtım Temsilcisi için deneyimli/deneyimsiz; Uzman Tıbbi Tanıtım Temsilcisi için en az 3 yıl tıbbi tanıtım (tercihen Ortopedi, Fizik Tedavi, Dermatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum branşlarında) ve satış deneyimi olan,
*Konaklamalı Seyahat engeli olmayan,
*B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanabilen,
*MS Office programlarını iyi kullanabilen,
*Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
*İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim ve sunum becerileri yüksek,
*Takım çalışmasına yatkın, iş birliğine açık,
*Analitik düşünce yapısına ve çözüm odaklı yaklaşıma sahip.
İş Tanımı
*Sorumluluğu olduğu bölgede doktor ve eczacılar başta olmak üzere tüm sağlık profesyonelleri ile güçlü ilişkiler kurmak ve sürdürmek,
*Doktor ve eczacılara, plan doğrultusunda düzenli ziyaretler gerçekleştirerek Mega Farma ürünlerinin doktorlara tanıtımını ve Eczanelere tanıtımını ve satışını yapmak,
*Sağlık profesyonellerine yönelik grup tanıtım aktiviteleri düzenleyerek etkili bilgi akışını sağlamak,
*Eczanelerde Mega Farma İlaç ürünlerinin bulunurluğunu, sirkülasyonunu, stoğunu takip etmek,
*Sorumluluğu olduğu bölgede Mega Farma İlaç ürünlerinin başarısını artırmak üzere fırsatları araştırmak, yenilikçi projeler geliştirmek.
Başvuru 1: Kariyer.net
Başvuru 2: hasan.arslan@mega-farma.com
MEGA FARMA İLAÇ ve KOZ.SAN.TİC.PAZ.LTD.ŞTİ
Ankara, Bursa, İstanbul(Avr.), İzmir, Kırklareli, Kocaeli (İzmit), Sakarya (Adapazarı), Tekirdağ, İstanbul(Asya)
Genel Nitelikler
*Üniversitelerin lisans veya ön lisans bölümlerinden mezun,
*İlaç sektöründe Tıbbi Tanıtım Temsilcisi için deneyimli/deneyimsiz; Uzman Tıbbi Tanıtım Temsilcisi için en az 3 yıl tıbbi tanıtım (tercihen Ortopedi, Fizik Tedavi, Dermatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum branşlarında) ve satış deneyimi olan,
*Konaklamalı Seyahat engeli olmayan,
*B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanabilen,
*MS Office programlarını iyi kullanabilen,
*Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
*İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim ve sunum becerileri yüksek,
*Takım çalışmasına yatkın, iş birliğine açık,
*Analitik düşünce yapısına ve çözüm odaklı yaklaşıma sahip.
İş Tanımı
*Sorumluluğu olduğu bölgede doktor ve eczacılar başta olmak üzere tüm sağlık profesyonelleri ile güçlü ilişkiler kurmak ve sürdürmek,
*Doktor ve eczacılara, plan doğrultusunda düzenli ziyaretler gerçekleştirerek Mega Farma ürünlerinin doktorlara tanıtımını ve Eczanelere tanıtımını ve satışını yapmak,
*Sağlık profesyonellerine yönelik grup tanıtım aktiviteleri düzenleyerek etkili bilgi akışını sağlamak,
*Eczanelerde Mega Farma İlaç ürünlerinin bulunurluğunu, sirkülasyonunu, stoğunu takip etmek,
*Sorumluluğu olduğu bölgede Mega Farma İlaç ürünlerinin başarısını artırmak üzere fırsatları araştırmak, yenilikçi projeler geliştirmek.
Başvuru 1: Kariyer.net
Başvuru 2: hasan.arslan@mega-farma.com